Serveis

Anglès

Anglès

Sabent que l’anglès es la llengua vehicular universal i està present en el currículum d’Educació Infantil, volem iniciar-nos en les bases fonètiques comprensives i comunicatives, contribuint així a afavorir la futura educació dels nostres infants.
 

Psicopedagogia

Psicopedagogia

El centre compta amb el Gabinet d’Orientació Psicopedagògica Educacional i Logopèdia (G.O.P.E.L). La seva missió consisteix en detectar e intervenir davant les dificultats que qualque infant pugui tenir en el seu procés d’aprenentatge. També, estaran a disposició dels pares, que els aconsellaran i ajudaran amb tot el que necessitin respecte al seu infant.

Menjador

Menjador

S’ofereix servei de menjador, amb cuina cassolana pròpia i menus perfectament equilibrats i adaptats a les necessitats alimentàries dels infants, elaborats per una cuinera pròpia i supervisats per una empresa de nutrició.

Escoleta Nocturna

Escoleta Nocturna

Els pares que desitjin gaudir d'un temps per a ells, l'equip educatiu de l'escoleta s'ofereix per cuidar els vostres fills d'un divendres vespre a un dissabte dematí. L'activitat es realitzara un pic per trimestre i sempre que hagi un mínim de nins apuntats, els germans menors de 5 anys també poden venir.

Els menuts gaudiran d'una nit plena de sorpreses, jocs i experiències úniques.

Atenció Primarenca

 L'escoleta compta amb l'ajuda de l'equip de l'Institut Educació Primera Infància ( I.E.P.I.)

Escola d'estiu

Escola d'estiu

PER A NINS DE 4 A 5 ANYS

L'inici de les vacances, pot representar una veritable inquietud per als pares. Preocupats per la falta d'activitat dels seus fills, cerquen diferents opcions per ocupar el seu temps.

A la nostra escola d'estiu els vostres fills passaran un estiu divertit aprenent valors amb activitats lúdiques, tallers, anglès i moltes activitats més!!

Instal·lacions

Instal·lacions

Les millors aules

La nostra escoleta és un centre, d'una sola planta, molt lluminosa i amb un pati espaiós i ampli.

Veure més
Alimentació

Alimentació

El menjar com a casa seva

Vigilem que la seva alimentació sigui equilibrada, variada i que es correspongui amb les necessitats de cada edat.

Veure més
Serveis

Serveis

Veure més
Projecte

Projecte

Créixer i aprendre jugant!

Qualsevol activitat està orientada cap al joc. En aquesta etapa no es possible establir diferències entre el joc i el treball.

Veure més